İşletme Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü Öğrencilerine "Mezun Buluşmaları" Semineri Düzenlendi.

17 Mayıs 2022, Salı 317

Fakültemiz tarafından düzenlenen "Mezun Buluşmaları" adlı programa İstanbul Bahçelievler Devlet Hastanesi'nde Satınalma Birim Sorumlusu olarak görev yapan Hatice ALTAN, One More International şirketinde Bağımsız Distribütör Mücahit KILIÇTUTAN ve SGK Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı'nda Müfettiş Yardımcısı Mustafa ASLAN katılmıştır. Her bir katılımcı sektördeki deneyimlerini öğrencilerle paylaşarak, öğrencilere tavsiyelerde bulunmuştur. Tüm katılımcılar ortak olarak öğrencilerin mezun olmadan önce kendilerini tanımaları gerektiğini ve buna göre meslek seçimi yapmalarının önemli olduğunu vurgulamıştır. Ayrıca katıllımcılar "Vazgeçmeyin, çok çalışın" diyerek mezun olduklarında öğrencilerin umutsuzluğa kapılmamaları noktasında tavsiyelerde bulunmuşlardır. Tüm katılımcılarımıza ve öğrencilere teşekkür ederiz.